Restschuld verzekering

Verzekering tegen restschuld

Er zijn verzekeringen beschikbaar die het verlies bij de verkoop van een woning dekken. Het gaat hier om een zogenaamde gedwongen verkoop die wordt veroorzaakt door arbeidsongeschiktheid, werkloosheid of een verbroken relatie. Deze verzekering wordt aangeboden door Huis & Hypotheek en wordt verkocht onder de naam Waarborg Verkoop Verlies verzekering (WVV). De dekking bedraagt 20% van de totale hypotheeksom met een maximum van 100.000 euro.
De uitkering van de verzekering zal plaatsvinden als blijkt dat de klant, op basis van de Gedragscode Hypothecaire Financieringen, de hypotheeklasten niet meer kan dragen. In dat geval zal de uitkering plaatsvinden al voor dat de financiƫle problemen zullen zijn ontstaan.
De Waarborg Verkoop Verlies verzekering moet niet gezien worden als een vervanging van de reguliere arbeidsongeschiktheid- en werkloosheidverzekeringen, maar meer als een aanvulling op bestaande arbeidsongeschiktheid- en werkloosheidverzekeringen.

juli 2013

 
 

Vrijblijvend advies:

Wilt u graag gewoon eens wat meer informatie over een bepaalde verzekering ontvangen of wilt u weten welke verzekering nu het beste geschikt is voor u? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan bij een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Zij kunnen u snel en vrijblijvend van het juiste advies voorzien, waardoor u zeker weet dat u altijd de juiste beslissing neemt.

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2010 nationale verzekering site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.