Verzekeringsnieuws.

Vergelijken aov loont.

De prijsverschillen tussen arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) voor ondernemers zijn enorm.
Zo is onlangs gebleken dat de duurste AOV zomaar tot twee tot drie maal duurder kan zijn dan de goedkoopste AOV. Het vergelijken van verschillende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen kan dus veel geld opleveren.
Toch moet er bij het vergelijken van een AOV voor zelfstandigen verder gekeken worden dan de premie, omdat er behalve een verschil in premie ook vaak een groot verschil in dekking mogelijk is.
Zo moet u zich, voor u arbeidsongeschiktheidsverzekeringen gaat vergelijken, eens het volgende afvragen:
- Voor welk uit te keren bedrag wilt u zich verzekeren?
- Tegen welke mate van arbeidsongeschiktheid wilt u zich verzekeren? (25, 45, 55 of 80 procent).
- Welke oorzaken van niet kunnen werken moeten er worden verzekerd?
- Hoelang kunt en wilt u zelf overbruggen zonder uitkering van uw verzekering?
Als u deze vragen heeft beantwoord kunt u een betere vergelijking van gelijkwaardige arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV) voor ondernemers maken en zult u grote prijsverschillen tegenkomen. Een goedkopere AOV begint dan ook met een goede vergelijking.

 
 

Vrijblijvend advies:

Wilt u graag gewoon eens wat meer informatie over een bepaalde verzekering ontvangen of wilt u weten welke verzekering nu het beste geschikt is voor u? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan bij een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Zij kunnen u snel en vrijblijvend van het juiste advies voorzien, waardoor u zeker weet dat u altijd de juiste beslissing neemt.

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2010 nationale verzekering site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.