Verzekeringsnieuws.

Vakantie annuleren voor Elfstedentocht.

Als de Elfstedentocht dit jaar gereden gaat worden kunnen leden met een startbewijs gratis hun vakantie afbreken of annuleren. Dat hebben verschillende verzekeraars waaronder Reeal, de Europeesche en de SNS Bank bekendgemaakt. Nu de kans groot is dat er dit jaar een Elfstedentocht verreden zal gaan worden, zouden de verzekeraars het spijtig vinden als mensen met een startbewijs deze niet mee kunnen maken omdat zij op vakantie zijn of gaan. Daarom hebben zij besloten dat alle leden van de Vereniging De Friesche Elf Steden met een startbewijs zich geen zorgen hoeven te maken over de kosten van het annuleren van hun vakantie of de terugkeer naar Nederland vanaf hun vakantiebestemming. Verzekerden met een annuleringsverzekering hun vakantie kosteloos annuleren en verzekerden die ook een reisverzekering hebben afgesloten kunnen, na overleg met de Hulplijn en goedkeuring van deze verzekeraars, de kosten van de terugreis vergoed krijgen.
Deze extra service is geldig tot het moment dat officieel bekend wordt gemaakt dat de Elfstedentocht doorgaat. Hoeveel schaatsers met een startbewijs straks daadwerkelijk hun vakantie zullen annuleren of zullen terugkeren om de tocht te gaan schaatsen is niet bekend. De actie is in ieder geval origineel en dat valt te prijzen.

 
 

Vrijblijvend advies:

Wilt u graag gewoon eens wat meer informatie over een bepaalde verzekering ontvangen of wilt u weten welke verzekering nu het beste geschikt is voor u? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan bij een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Zij kunnen u snel en vrijblijvend van het juiste advies voorzien, waardoor u zeker weet dat u altijd de juiste beslissing neemt.

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2010 nationale verzekering site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.