Huisdierenverzekeringen populair

Sterke stijging huisdierenverzekering.

Het aantal verzekerde huisdieren in Nederland is in 2010 wederom sterk gestegen. De stijgende populariteit van de huisdierenverzekering lijkt dus door te zetten. Dit is bijzonder omdat de meeste verzekeringen last lijken te hebben van de economische crisis.
Naar schatting zijn er momenteel ongeveer 170.000 katten en honden verzekerd. De grootste verzekeraar die de huisdierenverzekering aanbiedt is Proteq. Proteq, een dochteronderneming van SNS/Reaal, heeft ongeveer 109.000 huisdieren verzekerd. De directeur van Proteq is niet verbaasd over de sterke groei in huisdieren verzekeringen. Volgens hem zijn huisdierenbezitters zich steeds bewuster geworden van de financiƫle kant van het zorgen voor een huisdier en door het afsluiten van een huisdieren ziektekostenverzekering kan een hoop financieel leed voorkomen worden.

 

De huisdierenverzekeringen worden ook steeds klantvriendelijker. Waar de baasjes van katten en honden voorheen de medische kosten nog moesten voorschieten aan de dierenarts, betalen de nieuwe huisdierenverzekeringen, net als reguliere ziektekostenverzekeringen, direct uit aan de dierenarts. Dit wordt door zowel de klant als de dierenarts als zeer positief ervaren en heeft de populariteit van de huisdierenverzekering ongetwijfeld doen laten stijgen.

Vrijblijvend advies:

Wilt u graag gewoon eens wat meer informatie over een bepaalde verzekering ontvangen of wilt u weten welke verzekering nu het beste geschikt is voor u? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan bij een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Zij kunnen u snel en vrijblijvend van het juiste advies voorzien, waardoor u zeker weet dat u altijd de juiste beslissing neemt.

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2010 nationale verzekering site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.