AOV Verzekeringsnieuws.

Premie AOV omlaag.

Uit onderzoek is gebleken dat ruim de helft van de ondernemers die te maken krijgen met arbeidsongeschiktheid, geen AOV hebben afgesloten. Dit terwijl de premie voor een AOV de laatste tijd sterk gedaald is. Voorheen fungeerde de Wet Arbeidsongeschiktheid Zelfstandigen (WAZ) als vangnet voor ondernemers die (langdurig) ziek werden. Na het wegvallen van deze regeling blijken veel ondernemers niet meer verzekerd.
Het doel van een AOV voor zelfstandigen is het voorkomen van financiƫle problemen die kunnen ontstaan door (langdurige) ziekte van ondernemers. Als reden van het niet afsluiten van een arbeidsongeschiktheidverzekering voor zelfstandigen wordt door veel ondernemers opgegeven als te duur of gewoonweg niet bij het risico stilgestaan.
Verzekeraars springen hier dan ook handig op in door het risico aan de kaak te stellen in commercials en door maatwerk pakketten te verkopen waardoor de premie voor een AOV een stuk goedkoper wordt.
Goedkoper betekent voor veel ondernemers ook aantrekkelijker en kan een reden zijn om alsnog een AOV af te sluiten. Er bestaan inmiddels dan al AOV verzekering pakketten waarmee een ondernemer zich voor een premie van een paar honderd euro per jaar al verzekerd tegen arbeidsongeschiktheid. Dit zijn vaak wel uitgeklede pakketten, maar kunnen wel dekking bieden tegen een aantal financiƫle risico's die ondernemers lopen bij langdurige ziekte.
Een aantal verzekeraars strijdt momenteel om de gunst van de ondernemer om toch vooral hun AOV bij hen af te sluiten. De hoogste tijd om hier gebruik van te maken en eens een aantal arbeidsongeschiktheidsverzekeringen voor ondernemers met elkaar te vergelijken.
.

 
 

Vrijblijvend advies:

Wilt u graag gewoon eens wat meer informatie over een bepaalde verzekering ontvangen of wilt u weten welke verzekering nu het beste geschikt is voor u? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan bij een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Zij kunnen u snel en vrijblijvend van het juiste advies voorzien, waardoor u zeker weet dat u altijd de juiste beslissing neemt.

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2010 nationale verzekering site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.