Verzekeringsnieuws.

Goedkoper zonder provisie

Een aantal verzekeringen lijkt nu al te profiteren van het provisieverbod in 2013 wordt doorgevoerd en zijn inmiddels een stuk goedkoper geworden. Dit komt doordat een aantal verzekeraars nu al vooruitlopen op het provisieverbod op complexe financiële producten, dat officieel pas op 1 januari 2013 wordt ingevoerd.
Deze verzekeraars bieden nu al volledig of deels provisie vrije verzekeringen aan en dat scheelt in de premie. Sommige verzekeraars hebben de afsluitprovisie al afgeschaft en rekenen alleen nog een vorm van doorlopende provisie, andere hebben inmiddels alle provisievormen al afgeschaft.
Zo kunt u, na een beetje vergelijken, bij een aantal verzekeraars al enkele duizenden euro’s aan premie besparen op bijvoorbeeld uw overlijdensrisicoverzekering. Tijdens een vergelijking tussen overlijdensrisicoverzekeringen met en zonder provisie kwamen premieverschillen naar voren die varieerden van 5% tot zelfs 18%.
Als het provisieverbod nu al zoveel effect lijkt te hebben op de hoogte van de verzekeringspremie belooft dat nog veel moois voor 2013, wanneer alle verzekeraars de provisie voor complexe financiële producten moeten hebben afgeschaft.

 
 

Vrijblijvend advies:

Wilt u graag gewoon eens wat meer informatie over een bepaalde verzekering ontvangen of wilt u weten welke verzekering nu het beste geschikt is voor u? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan bij een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Zij kunnen u snel en vrijblijvend van het juiste advies voorzien, waardoor u zeker weet dat u altijd de juiste beslissing neemt.

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2010 nationale verzekering site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.