Zorgverzekering wordt goedkoper

Goedkopere zorgverzekering

De premies voor de zorgverzekering in 2014 worden lager en de zorgverzekering zal daardoor in 2014 iets goedkoper worden. Dat valt tenminste op te maken uit de premies die zorgverzekeraar DSW heeft bekendgemaakt. DSW maakt jaarlijks als een van de eerste zorgverzekeraars haar premies voor het volgende jaar bekend. Dit jaar blijkt dat met name de premie voor de basisverzekering in 2014 iets goedkoper gaat worden. De premie voor de basis verzekering zal, ongeacht of het om een individuele of collectieve verzekering gaat, 95 euro per maand (1.140 euro per jaar) gaan bedragen. De premies voor de aanvullende verzekeringen blijven gelijk. Kinderen tot 18 jaar blijven gratis verzekerd voor de aanvullende verzekering.
Deze verlaging van de zorgpremie is hoger dan het Ministerie van VWS vooraf had verwacht. Het ministerie ging er namelijk van uit dat de gemiddelde jaarpremie van alle zorgverzekeraars met gemiddeld 24 euro zou gaan dalen tot 1.226 euro. Nu de eerste jaarpremies voor de zorgverzekering in 2014 bekend worden, lijkt het er toch sterk op dat zorgverzekering in 2014 iets goedkoper wordt dan in 2013.

 

Zorgverzekeringen vergelijken

Vrijblijvend advies:

Wilt u graag gewoon eens wat meer informatie over een bepaalde verzekering ontvangen of wilt u weten welke verzekering nu het beste geschikt is voor u? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan bij een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Zij kunnen u snel en vrijblijvend van het juiste advies voorzien, waardoor u zeker weet dat u altijd de juiste beslissing neemt.

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2010 nationale verzekering site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.