Verzekeringsnieuws.

Doorlopende reisverzekering goedkoper.

Als we de prijzen van een doorlopende reisverzekering vergelijken met de prijzen van een losse reisverzekering, blijkt dat de doorlopende reisverzekering goedkoper is. Dit verschil kan zelfs aardig oplopen. Een kortlopende reisverzekering, zoals deze vaak los bij een vakantie geboekt worden, is regelmatig zomaar twee tot drie maal zo duur als een doorlopende reisverzekering.
Buiten dit grote prijsverschil biedt een doorlopende reisverzekering ook meer gemak, omdat u gedurende het hele polisjaar verzekerd bent en dus niet iedere keer als u met vakantie gaat of een weekendje weg gaat weer opnieuw een reisverzekering hoeft af te sluiten.
Toch zijn er nog veel consumenten tijdens het boeken van hun vakantie gelijk een kortlopende reis en annuleringsverzekering afsluiten. In bepaalde gevallen kan het handig zijn om een kortlopende reisverzekering af te sluiten, maar dan gaat het vaak over reizen buiten Europa of speciale dekkingen.
Als u vakantie echter geen speciale dekkingen vereist dan kunt u veel geld besparen door te kiezen voor een doorlopende reisverzekering.

 
 

Vrijblijvend advies:

Wilt u graag gewoon eens wat meer informatie over een bepaalde verzekering ontvangen of wilt u weten welke verzekering nu het beste geschikt is voor u? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan bij een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Zij kunnen u snel en vrijblijvend van het juiste advies voorzien, waardoor u zeker weet dat u altijd de juiste beslissing neemt.

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2010 nationale verzekering site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.