Verzekeringsnieuws.

Annuleringsverzekering WK finale.

De oranje WK gekte heeft nu ook zijn entree gedaan in de verzekeringswereld. Sinds kort is er een speciale annuleringsverzekering beschikbaar die het mogelijk maakt om uw vakantie kosteloos te annuleren zodat u de WK finale thuis kunt kijken. Tenminste als Nederland de WK finale zou spelen en de datum van de finale tijdens uw vakantie zou vallen.
Reisverzekeraar De Europeesche Verzekeringen biedt de echte voetbalfans sinds kort de mogelijkheid om een speciale WK finale annuleringsdekking af te sluiten voor hun vakantie. Voor deze WK annuleringsdekking betaalt u 1% van de reissom en kunt u samen met een annuleringsverzekering van de Europeesche afsluiten. Deze speciale actie is geldig tot 1 juli 2010. Als u gebruik maakt van deze speciale WK annuleringsdekking dan is een finale plaats van het Nederlands voetbalelftal een geldige annuleringsreden en kunt u de vakantie dus kosteloos annuleren om de finale gezellig thuis of in Zuid Afrika te gaan bekijken.

 
 

Vrijblijvend advies:

Wilt u graag gewoon eens wat meer informatie over een bepaalde verzekering ontvangen of wilt u weten welke verzekering nu het beste geschikt is voor u? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan bij een onafhankelijke verzekeringsadviseur. Zij kunnen u snel en vrijblijvend van het juiste advies voorzien, waardoor u zeker weet dat u altijd de juiste beslissing neemt.

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2010 nationale verzekering site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.