Bronnen & Links

Nuttige websites

Op deze pagina vindt u zowel links naar bronnen die wij geraadpleegd hebben voor het samenstellen van onze website als links naar andere interessante en of nuttige websites.

Bronnen.
Voor het samenstellen van deze website hebben wij, behalve onze eigen kennis en ervaringen ook verschillende externe bronnen geraadpleegd. Onder deze bronnen vallen zowel verschillende financiele vakbladen als digitale bronnen. Wij hebben deze bronnen geraadpleegd om u zo correct en volledig mogelijk te kunnen informeren. De bronnen die wij zelf geraadpleegd hebben zult u hier terugvinden.

vind de laagste verzekerings premieNuttige links.
Ook de andere links die u hier zult terugvinden zijn bedoeld om u mogelijk verder te helpen op zoek naar meer nuttige informatie. Wij trachten dan ook zoveel mogelijk links naar andere interessante financiele websites te tonen. Alhoewel wij een link naar onderstaande websites bieden, zijn wij niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

 

Hoewel wij onze uiterste best voor het verstrekken van actuele en correcte informatie, kan het altijd voorkomen dat de informatie getoond op deze pagina inmiddels achterhaald is of informatie bevat die niet (meer) correct is. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk worden gehouden, noch zijn aansprakelijk voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. Zie ook onze Disclaimer.
 
Home Contact Disclaimer Privacy Bronnen en Links
© 2009 - 2010 nationale verzekering site .nl. Voor gebruik lees disclaimer.